Suport clienţi: 060-60-78-78 / 022-46-07-07
Solicitați un apel înapoi
Ln.- Vn.: 8:30 - 17:00 Smb.: 9:00 - 13:00
Adresa:Chişinău, str. Calea Orheiului 125/1.

Livrare și achitare

Noi livrăm comanda dumneavoastră în orice regiune a Moldovei!

Compania noastră livrează produsele sale prin intermediul departamentului de transport propriu.
Pentru a beneficia de livrarea  produselor comandate, vă rugăm să vă asigurați că ați îndeplinit toate câmpurile necesare din coloana „LIVRARE”.

Pentru a evita neînțelegerile, vă îndemnăm, la primirea comenzii să verificați integritatea și cantitatea mărfurilor, în conformitate cu factura și doar apoi să semnați actul de predare-primire. Reclamațiile ulterioare pentru aceste elemente nu vor fi luate în considerare.


Condițiile generale de livrare

Timpul de livrare depinde de destinația, greutatea și volumul mărfurilor, în mediu livrarea se efectuează în termen de 2 zile lucrătoare. Data și ora livrării se vor discuta în momentul plasării comenzii.

De asemenea vă rugăm la achiziția bunurilor ce fac parte din promoții, să citiți atent condițiile, dat fiind faptul că unele produse nu beneficiază de livrare gratuită.

Livrarea mărfii nu presupune descărcarea produselor la sediul clientului.

Costul livrării
Costul livrării în mun. Chișinău este cuprins de la 150 lei, în funcție de greutatea și volumul produsului.

Ridicarea personală a comenzii
Dacă preferați să ridicați comanda personal, aveți posibilitatea să o faceți la depozitul nostru. Operatorul nostru vă va anunța ora și ziua când puteți prelua produsele din depozit.
Plata se poate efectua prin mai multe modalități:

1. Numerar :
       - În oficiul companiei noastre
     - În mometul livrării comenzii
 
2. Card bancar:
    - În oficiul companiei noastre

3. Transfer bancar.
 

Numerar.
Dacă alegeți să achitați produsul în momentul livrării, acesta trebuie să fie achitat integral în valuta naționala (leu).


Achitarea în oficiul companiei.
De obicei această modalitate de plată se efectuează în cazurile ridicării personale a comeznii din depozit. Achitarea în oficiul companiei presupune reduceri adiționale și cadouri din partea companiei.


Transfer bancar.
După plasarea și confirmarea comenzii, compania noastră vă va oferi toate datele necesare efectuării transferului. Această informație va fi transmisă prin poșta electronică sau fax.
Apoi, după primirea fondurilor pe cont, vom livra produsele la adresa specificată.