Suport clienţi: 060-60-78-78 / 022-46-07-07
Solicitați un apel înapoi
Ln.- Vn.: 8:30 - 17:00 Smb.: 9:00 - 13:00
Adresa:Chişinău, str. Calea Orheiului 125/1.

Despre companieSediul central și depozitele companiei sunt amplasate în Chișinău, producția noastră este situată în orașul Soroca.

Principalul domeniu de activitate - producția:
• Plasă metalică
• Panou gard bordurat (eurogard)
• Stâlpi metalici pentru garduri, porți și portițe
• Gabioane
• Gard metalic
 

5 motive să ne alegeți pe noi:

1. Experiența
Prezenți pe piața din Moldova deja peste 14 ani, noi am creat peste 200 de locuri de muncă în compania noastră.
La momentul actual, asortimentul nostru cuprinde peste 1500 de produse și acesta crește regulat. Noi muncim reieșind din interesele clienților noștri.


2. Siguranța
Noi suntem cel mai mare producător și importator de articole din metal în Moldova. Produsele noastre sunt fabricate din cele mai calitative materiale și după o tehnologie specială, ce ne permite să fim primii pe piața din Moldova.


3. Garanția calității
Noi garantăm îndeplinirea conștiincioasă a obligațiilor față de fiecare client. Serviciul personal de logistică și transport știe să organizeze livrarea operativă.

Parteneriatul construit de-a lungul anilor, cu cei mai importanți producători din Europa și din țările CSI, ne permite să importăm produsele necesare la prețuri competitive și în timp oportun, garantând astfel cel mai bun raport preț/calitate.


4. Servicii profesionale
Una din prioritățile companiei este furnizarea serviciilor calitative pentru clienții noștri, de aceea angajații noștri parcurg un proces de  intervievare foarte complex. Pentru dezvoltarea competențelor profesionale a angajaților, compania le oferă în mod regulat, posibilitatea de a vizita expoziții speciale, seminare și training-uri. Acest lucru asigură clienților asistență specializată în selectarea gamei de produse necesare.


5. Încrederea
Pe tot teritoriul Republicii Moldova am dezvoltat o vastă rețea de distribuitori și reprezentanțe. Colaborăm cu cele mai mari companii din Moldova.
În anul 2013 compania fost premiată în cadrul concursului „Marca comercială a anului” categoria „Construcții- mărfuri și servicii. Imobiliare”, cu nominalizarea „Aprecierea consumatorilor”.