Suport clienţi: 060-60-78-78 / 022-46-07-07
Solicitați un apel înapoi
Ln.- Vn.: 8:30 - 17:00 Smb.: 9:00 - 13:00
Adresa:Chişinău, str. Calea Orheiului 125/1.

Noi producem

Compania GARDLINE - cel mai mare producător din Moldova, de produse metalice precum gabioane, garduri și plasă metalice, stâlpi metalici pentru gard, porți și gard bordurat.

Grație propriei sale baze de producție și echipamentului modern, compania poate produce volume mari, prelucrând cca. 3000 de tone de sârmă și 100 de tone de tablă de oțel pe an.

Toate etapele de producție, începând cu livrarea materiei prime și finalizând cu depozitarea, sunt controlate de specialiștii noștri, astfel produsele trec inspecția și certificarea, ce ne oferă siguranța calității lor.

Baza de producție cu o suprafațo totală de peste 7000 m2, este amplasată în raionul Soroca, astfel compania a contribuit la dezvoltarea rurală oferind peste 200 de locuri de muncă.

O atenție deosebită este acordată calității serviciilor pentru clienți, compania investește în dezvoltarea angajaților săi, efectuând  training-uri și seminarii, ca dovadă fiind faptul că cu cea mai lungă experiență în cadrul companiei noastre este de 14 ani.

Importul de materii prime se realizează în colaborare cu producători din Ucraina și România, ceea ce oferă cel mai bun raport preț/calitate. Având nevoie de un produs calitativ, puteți apela cu siguranță la compania.

GARDLINE- veți fi mulțumit de colaborare!